Over Cleannoworks

Wat motiveert ons?

Wij noemen ons dé Nederlandse specialist in gevelreiniging met veilige stoom. Veilig voor het oppervlak en veilig voor het milieu en onze mensen. CleannoWorks is gestart vanuit de overtuiging dat schoonmaak efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest zijn.

Pionier in duurzaam schoonmaken

Natuurlijk schoon zonder gebruik van chemicaliën en met een passie voor innovatie. Dat is hoe wij graag schoonmaken. Door onze bewezen CleannoWorks-formule waarbij we onder hogedruk met stoom reinigen besparen we zestig procent op watergebruik, zijn chemische middelen overbodig geworden en reduceren we ons brandstofgebruik met bijna veertig procent. Dit betekent een aanzienlijk kleinere ecologische footprint. Uiteraard doen wij nooit concessies op het gebied van kwaliteit, want het eindresultaat moet natuurlijk wel onberispelijk zijn. 

ISO Certificering

CleannoWorks heeft ISO 9001, ISO 14001 en VCA* met succes afgerond. Met ISO 9001 hebben wij nu een strakke interne organisatie met duidelijke procedures die extern gemonitord worden. Met ISO 14001 laat CleannoWorks zien dat wij milieubewust werken en ons houden aan alle wet- en regelgeving. Wij zijn structureel bezig met het milieu en het verminderen van de milieubelasting. Voor onze opdrachtgevers gaan wij continu door met verbeteren. Alleen het beste is voor ons goed genoeg.

Saskia Jilesen en Rob van Luijn

Wilt u met ons een gesprek over Over Cleannoworks
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321