Over Cleannoworks

Wat ons motiveert

Naast ons mooi zusterbedrijf Cleannovation, zijn wij met Cleannoworks dé expert op het gebied van reinigen van bestrating, onkruidbestrijding, kauwgom verwijderen, reinigen parkeergarage en reinigen van straatmeubilair. Alles wat je buiten ziet kunnen wij weer duurzaam reinigen.

Zo min mogelijk footprint

Natuurlijk schoon zonder gebruik van chemicaliën en met een passie voor innovatie. Het kan altijd beter, met een nog geringere footprint. De bewezen Cleannovation formule heeft aangetoond dat chemische middelen overbodig zijn, zonder concessies te doen aan een hoge reinigingskwaliteit. Want ook het resultaat moet onberispelijk zijn!

ISO Certificering

Cleannovation heeft ISO 9001, ISO 14001 en VCA* met succes afgerond en in ‘the pocket’. Met ISO 9001 hebben wij nu een strakke interne organisatie met duidelijke procedures die extern gemonitord worden. Met ISO 14001 laat Cleannovation zien dat wij milieubewust werken en ons houden aan alle wet- en regelgeving. Wij zijn structureel bezig met het milieu en het verminderen van de milieubelasting. Voor onze opdrachtgevers gaan wij continu door met verbeteren. Alleen het beste is voor ons goed genoeg.

Saskia Jilesen en Rob van Luijn

Wilt u met ons een gesprek over Over Cleannoworks
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321