Kauwgom verwijderen bij IKEA Duiven

Je grootste bezit wil je representatief en in topconditie houden. Kauwgom o pparkeerplaatsen, stoepen en voetpaden is een grote ergernis van veel mensen. Vooral in winkelgebieden is de aanwezigheid van kauwgom op de bestrating een issue. Cleannoworks heeft een kauwgom verwijderingsservice voor elk terrein. We kunnen kauwgom verwijderen van alle ondergronden: Beton, steen, klinkers, asfalt, hout, voetpaden, parkeerplaatsen, winkelgebieden en zo veel meer. Tijdens het reinigen wordt er geen overlast veroorzaakt voor het winkelende publiek of omstanders.

Reinigen met de hoogste kwaliteit

Cleannoworks ruimt kauwgom eenvoudig voor u op. Met onze innovatieve machines en methoden hebben we alleen stoom nodig. Alleen stoom... Het eindresultaat van wat we reinigen is van de hoogste kwaliteit en beter dan schoonmaken met hoge druk en chemische middelen. Hoe verwijderen we de kauwgom zonder de ondergrond te beschadigen? Cleannoworks reinigt met stoomtechniek waardoor de kauwgom smelt. We gebruiken alleen schoon water en zijn in staat grote gebieden te ontdoen van de kauwgom. Sommige stukken liggen al jaren vastgeplakt op de ondergrond en worden steeds harder. Het grote nadeel van kauwgom is dat de kleefkracht van de uitgespuugde kauwgom zo groot is dat deze 20 tot 50 jaar kan blijven kleven. Kauwgom kan soms tussen de bestrating in de voegen vast zitten.

Periodiek onderhoud is zeker aan te raden.

De kauwgom smelt weg

Doordat wij stoomtechniek gebruiken om de kauwgom weg te smelten is er geen risico op schade aan de ondergrond. We kunnen de temperatuur bovendien aanpassen aan elk typeondergrond. Bij onze werkwijze is het niet nodig om de ondergrond aan te raken zodat er geen krassen achtergelaten worden. Dit in tegenstelling tot de meeste kauwgom verwijderaars die op droge stoom en zeep werken die vervolgens met een borstel over de kauwgom heen moeten schrobben.


Ook interessant voor u

Geraakt of geïnspireerd door onze manier van reinigen?