Kauwgom verwijderen

Uw kauwgom verwijderen zonder chemische middelen? Cleannovation past kauwgom verwijderen met stoom doen wij voor bedrijven, instellingen en gemeenten door heel Nederland. Onze unieke techniek met Cleannosteam® is milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Deze hogedruktechniek combineert de unieke eigenschappen van stoom en hogedruk. Door water onder hogedruk te oververhitten ontstaat stoom met een temperatuur van ± 200°C in de brander en ± 150°C aan de spuitnozzle.

Wij bieden u:

Onderhoudsprogramma

Doel ervan is de gemiddelde mate van hervervuiling vast te stellen en dan vervolgens een advies te geven over de frequentie in onderhoud.


Afhankelijk van de aangetroffen hervervuiling, gekoppeld aan uw kwaliteitswens, komt het er in de praktijk vaak op neer dat ten minste een keer per jaar en soms twee keer per jaar een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.


Hotspot behandeling

Een variant op bovenstaande is de frequente behandeling van de snelst vervuilde gebieden. Vaak is dat bij eetgelegenheden en entrees van grote (openbare) gebouwen. Daar is de hervervuiling soms zo opvallend dat het verstandig is een hogere behandeling-frequentie te hanteren dan de een á twee keer per jaar. Meestal is daar om de twee maanden een goede frequentie. In combinatie met een afspraak over de rest van het gebied blijft uw bestrating, structureel netjes.

Initieel reinigen

Na een aanvraag tot een offerte zullen we een afspraak met u maken om een opname ter plaatse te doen. Samen met een van onze medewerkers lopen we door het te behandelen gebied.

Wilt u met ons een gesprek over Kauwgom verwijderen
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321