Onkruidbestrijding

Om het onkruid en mos te kunnen verwijderen zullen wij starten met een nul-beurt waarbij wij gebruik maken van een vuilvrees in combinatie met heet-water hogedruk, de top-laag van het onkruid zal dan verwijderd zijn. Echter is periodiek onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat de onderliggende wortels niet opnieuw gauw gaan groeien.

Wij zullen voor het periodieke onderhoud de Cleannoweed® methode toepassen om het onkruid onder beheersing te krijgen, dat houdt in dat wij het onkruid besproeien met heetwater net onder het kookpunt (99.5 graden). Hierdoor wordt de celstructuur vernietigd en wordt de plant tot in de wortel geraakt, dit is een 100% milieuvriendelijke methodiek.

Bron: stad-en-groen.nl

Meest effectieve methode

Onderzoek heeft uitgewezen dat deze methode veruit het meest effectief is wanneer het gaat om de beheersing van mos en onkruid.

Voor het reinigen van de bestrating zullen wij gebruik maken van heet-water hogedrukreiniging i.c.m. terrasreinigers. Naar aanleiding van onze bevindingen blijkt dat stomen op een temperatuur van 110 graden op 275 het meest efficiënt zal zijn, dit zal een diepe grondige reiniging van de bestrating opleveren.

Met Cleannoweed® word door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

Wat kan ik met Cleannoweed®?

Door de Cleannoweed® techniek op een hogedruktrailer te installeren is het mogelijk om ook met een hogedruktrailer onkruid te bestrijden.

  • Cleannoweed® onkruid bestrijden zonder bestrijdingsmiddel.
  • Cleannoweed® slechts 4 behandelingen per jaar nodig.
  • Cleannoweed® maakt een hogedruktrailer en -unit nog multifunctioneler.
  • Cleannoweed® voldoet aan nieuwe onkruidbestrijding wetgeving.

Cleannoweed® ... Het beste alternatief

Wilt u met ons een gesprek over Onkruidbestrijding
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321