Vloeronderhoud

Professioneel vloeronderhoud

De vloeren in jouw (bedrijfs)pand hebben een hoop te verduren. In de loop der tijd krijgen zij te maken met onder meer temperatuurverschillen, vocht, vuil, zonlicht, hakken of wielen. Wanneer vloeren niet regelmatig onderhouden worden slijten ze sneller of raken beschadigd. CleannoWorks kan op periodieke basis jouw vloeren reinigen en behandelen, maar kan ook de vloer schuren en waxen. Onze ervaren medewerkers van vloeronderhoud zijn inzetbaar voor diverse vloeren en services.

Reiniging betonvloeren

Betonvloeren zijn zeer robuust, waardoor ze niet snel beschadigd raken. De toplaag van de betonvloer is vaak onderhevig aan slijtage en de vervuiling trekt in deze toplaag, waardoor regelmatig onderhoud en een specialistische reiniging gewenst is. CleannoWorks zorgt voor periodiek onderhoud om slijtage te voorkomen, zonder dat de betonvloer hierbij beschadigd raakt.

Reiniging tegelvloeren

Tegelvloeren zijn lastig te onderhouden. Ze worden snel vies en de voegen zijn van poreus materiaal waar bovendien veel vuil in gaat zitten. Met enkel dweilen en vlekken verwijderen kom je er niet. Een gespecialiseerde organisatie als CleannoWorks zorgt voor een periodieke reiniging van jouw tegelvloeren. Hierbij reinigen wij niet alleen, maar kunnen ook impregneren en polijsten voor een optimaal resultaat.

Wilt u met ons een gesprek over Vloeronderhoud
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321