Vloeronderhoud

Professioneel vloeronderhoud

De vloeren in of (bedrijfs)pand hebben een hoop te verduren. In de loop der tijd krijgen zij te maken met temperatuurverschillen, vocht, vuil, zonlicht, hakken, wielen en nog veel meer. Wanneer vloeren niet regelmatig onderhouden worden zullen deze snel slijten en/of beschadigd raken. Cleannoworks kan op periodieke basis uw vloeren reinigen en behandelen maar ook de vloer schuren en waxen. Onze ervaren medewerkers van vloeronderhoud zijn inzetbaar voor diverse vloeren en services.

Reiniging betonvloeren

Betonvloeren zijn zeer robuust, waardoor deze niet snel beschadigd raken. De toplaag van de betonvloer is vaak onderhevig aan slijtage en de vervuiling trekt in deze toplaag, waardoor regelmatig onderhoud en een specialistische reiniging gewenst is. Cleannoworks zorgt voor periodiek onderhoud om slijtage te voorkomen, zonder dat de betonvloer hierbij beschadigd raakt.

Reiniging tegelvloeren

Tegelvloeren zijn lastig te onderhouden. Ze worden snel vies en de voegen zijn van poreus materiaal, waar veel vuil in gaat zitten. Met enkel dweilen en vlekken verwijderen komt u er niet. Een gespecialiseerde organisatie als Cleannoworks zorgt dat ook voor een periodieke reiniging van al uw tegelvloeren. Hierbij zullen wij niet alleen reinigen, maar ook impregneren en polijsten, voor optimaal resultaat.

Wilt u met ons een gesprek over Vloeronderhoud
Klik op de knop of  bel: 030 - 8770 321